Geen categorienieuws

Computercursus voor senioren

today7 augustus 2014 174

Background

Stichting Wijkbeheer Carisven:

Het Digitaal Trapveld, een onderdeel van Stichting Wijkbeheer Carisven, wil ook dit najaar starten met de computercursus voor de senioren.

Tijdens deze cursus leert men de basisbegrippen en handelingen zodat er onder meer kan worden gemaild, gesurft op het internet en hoe om te gaan met de programma : Microsoft Office.

De cursussen bestaan uit 10 dagdelen die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Onze docenten zijn enthousiaste, deskundige vrijwilligers die ervaring hebben met het lesgeven aan senioren.

Met voldoende aanmeldingen van minimum  5 cursisten worden de lessen doorgezet. Wil jij graag op de hoogte blijven met de zaken over computers en ook zelfstandig achter de computer je ding kunnen doen, je werkomgeving kunnen aanpassen, gebruikersaccounts kunnen maken, werken met foto’s meziek afspelen en beheren??? Of wil jij basis-begrippen van Excel, Power Point en Word leren?

Neem dan snel contact op voor meer informatie, of om U aan te melden, met onze contactpersoon: Anna Abraham: 06-17869628 of kijk naar

Contactformulier

Aanmeldformulier

 

Written by: Welbers

Rate it

Previous post


Similar posts

labelGeen categorie today23 december 2021

Nieuws van de woonbond

Laag inkomen geeft recht op €200,- compensatie energiekosten 15 december 2021 Zo’n 800.000 huishoudens met een laag inkomen krijgen recht op een eenmalige energietoelage van €200,-.  Eerder kwam de Woonbond samen met FNV en Milieudefensie met een plan voor extra steun voor mensen met een minimuminkomen. Daarmee zouden de lage inkomens er structureel een stuk [...]

Read more