Geen categorienieuws

Computercursus voor senioren

today7 augustus 2014 328

Background

Stichting Wijkbeheer Carisven:

Het Digitaal Trapveld, een onderdeel van Stichting Wijkbeheer Carisven, wil ook dit najaar starten met de computercursus voor de senioren.

Tijdens deze cursus leert men de basisbegrippen en handelingen zodat er onder meer kan worden gemaild, gesurft op het internet en hoe om te gaan met de programma : Microsoft Office.

De cursussen bestaan uit 10 dagdelen die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Onze docenten zijn enthousiaste, deskundige vrijwilligers die ervaring hebben met het lesgeven aan senioren.

Met voldoende aanmeldingen van minimum  5 cursisten worden de lessen doorgezet. Wil jij graag op de hoogte blijven met de zaken over computers en ook zelfstandig achter de computer je ding kunnen doen, je werkomgeving kunnen aanpassen, gebruikersaccounts kunnen maken, werken met foto’s meziek afspelen en beheren??? Of wil jij basis-begrippen van Excel, Power Point en Word leren?

Neem dan snel contact op voor meer informatie, of om U aan te melden, met onze contactpersoon: Anna Abraham: 06-17869628 of kijk naar

Contactformulier

Aanmeldformulier

 

Written by: Welbers

Rate it

Previous post


Similar posts

labelGeen categorie today26 augustus 2022

De bovengrondse buurtdag

Kom buurten bij de Bovengrondse!Hallo! Beste buren!Zaterdag 17 september hebben we alweer de derde ‘Bovengrondse Buurtdag’. Dit keer gaan we “on tour”. Het volledige programma blijft nog even geheim maar;….. muziek, voetbal, gezelligheid, eten, drinken, leuk voor jong en oud zijn een aantal tipjes van de sluier.Samen met Heksenberg-NEC, Sporting Heerlen, RKSV Groene Ster en [...]

Read more