nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

EEN VLEUGJE PINKPOP IN DE PETRUS EN PAULUSKERK IN SCHAESBERG

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 17/06/2018
Tijd: 10:00 - 11:00

Waar:

Petrus en Pauluskerk Schaesberg

Nog een paar weken, dan begint de 49e editie van Pinkpop, en ook dit jaar trekken een kleine 90.000 muziekliefhebbers naar Megaland, het festivalterrein in Landgraaf, om drie dagen onder te duiken in muziek van meer dan 50 artiesten. De Petrus en Pauluskerk in Landgraaf is op de zondag van Pinkpop 2018 het decor voor een Pinkpop H. Mis.
Met meer dan 60 zangers is Popkoor Thirdwing een 5 stemmig koor met een eigen band en in en om Parkstad bekend door hun bijzondere concerten. Tijdens Pinkpop 2018 zet Popkoor Thirdwing opnieuw een vernieuwende activiteit op het programma: “Pinkpop in de kerk”.
Samen met Pastoor Freek Jongen wordt deze viering bijzonder en sfeervol waarin de Pinkpop H. Mis centraal staat en Popkoor Thirdwing zorgt voor de muzikale omlijsting. Denk aan de prachtige sfeer van een Heilige Mis en combineer dat met nummers van o.a Bruno Mars, Mark Ronson, Dotan en Lorde. Uniek en enerverend. Je zult merken dat geloof en muziek een opmerkelijke overeenkomst vertonen.
Kom luisteren naar deze ongehoorde uitgave van “Pinkpop in de Kerk” op zondag 17 juni om 11:00 in de Petrus en Pauluskerk, Kerkplein te Landgraaf, maar ben op tijd om een zitplaats te garanderen.