nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Halfvastenconcert met geweldige muzikanten uit Oostenrijk

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 09/03/2013
Tijd: 18:30 - 22:30

Waar:

Corneliushuis

Halfvastenconcert met geweldige muzikanten uit Oostenrijk

Na eerdere edities waarin o.a. Die Klostertaler, Die Jungen Zillertaler, Die Zillertatler Haderlumpen, Zellberg Buam en Zillertaler Mander zorgden voor een geweldig gezellige muzikale avond, is het de organisatie van de

“Tiroler Mega Party Heerlerheide” ook voor 2013 weer gelukt om een geweldig, gevarieerd en veelbelovend programma voor te schotelen. Ook deze editie, volgende week zaterdag 9 maart, zal weer bol staan van artiesten die internationaal bekend zijn van radio en televisie.

Tyroler Mega Party

Vanaf 19.30 uur zal in het Corneliushuis Heerlerheide weer een Tiroler Mega Party, met en knipoog naar Tirol, losbarsten. De echte liefhebbers mogen hier zeker niet ontbreken.  Genoemde avond zal een aaneenschakeling worden van hoogstaand Oostenrijks muzikaal entertainment. De, hopelijk in originele klederdracht, c.q. dirndl en lederhosen, gestoken bezoekers, kunnen van een avondvullend programma genieten met optredens van de beroemde Die Mayrhofner, Martin Kofler (wegens succes herhaald) en het Auner Alpenspektakel. Kortom, een avond om alle dagelijkse beslommeringen aan de kant te schuiven en te genieten in het toepasselijk opgesmukte Corneliushuis van onvervalste Oostenrijkse sferen. Het loont beslist de moeite.

Kaartverkoop

Kaarten zijn á  € 22,50 p.p. (avondkassa € 25,00) in de voorverkoop verkrijgbaar in Heerlerheide bij: Corneliushuis, Café D’r DirkJan Gravenstraat, Chocadeau Chocolaterie Groeët Genhei, Dehing Gifts & Gadgets Caeciliastraat en Hoké Muziek Ganzeweide. In Heksenberg bij Cafetaria De Hartige Hap en in Sittard bij Hendriks Mode/ Lederhosenland. Ook kan men reserveren via de website:  www.halfvastenconcert.nl. Zorg dus tijdig voor kaarten, want uit voorgaande edities is gebleken dat dergelijke avonden een grote schare fans binnen haar deuren heeft. Voor meer informatie’”like” ons op facebook “Feest in Heerlerheide”. Voor meer informatie’”like” op facebook “Feest in Heerlerheide”.

Frühschoppen

Een dag na het Tirolerspektakel in het Corneliushuis,  t.w. zondag 10 maart, is er vanaf 11.00 uur voor iedereen een gezellig frühschoppen, gratis entree,  in Café D’r DirkJan  Gravenstraat 2. een der hoofdacts van zaterdagavond en wel Martin Kofler zal hier zorg dragen voor andermaal Oostenrijkse “stimmung”.

Callie Steijaert

Halfvasten Tirolerconcert Heerlerheide 2013.jpg