nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Koken met een beperking!

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 16/11/2017
Tijd: 13:00 - 14:30

Waar:

D.C.Vogelsanck

Koken met een beperking! Welke hulpmiddelen zijn hiervoor?
Op donderdag 16 november wordt een voorlichtingsactiviteit gehouden over dit thema voor senioren en mindervaliden. De bijeenkomst vindt plaats in Ouderencentrum Vogelsanck, Cookstraat 27 a van 14.00 – 15.30 uur, deelname gratis!
Door ouderdom, ziekte of een ongeval kunnen we te maken krijgen met lichamelijke beperkingen. Hierdoor wordt het moeilijker om zelf je maaltijd klaar te maken, denk maar aan het open maken van potjes of het snijden van ingrediënten. Debby Bosch ,vrijwilliger in het ouderencentrum Vogelsanck, heeft dit zelf ook ervaren. Debby vertelt op de bijeenkomst welke hulpmiddelen handig zijn bij het bereiden en klaarmaken van een maaltijd en laat ook zien hoe je die hulpmiddelen gebruik. Ellen Thewissen, ergotherapeut van de praktijk van Bram Coenen, vertelt welke hulp een ergotherapeut kan bieden als je te maken krijgt met lichamelijke beperkingen. Zij vertelt ook welke hulpmiddelen je kan gebruiken bij ziekten zoals reuma en Parkinson.
Wilt u ook komen? Meld u dan aan voor 14 november bij Marlies Heijnens van ouderencentrum Vogelsanck, tel. 0621208953
Deze activiteit wordt georganiseerd door Ouderencentrum Vogelsanck van Alcander met ondersteuning van de gemeente Heerlen.