nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Miet & Griet Kerstmarkt Onderste Boven

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 15/12/2013
Tijd: 12:00 - 19:00

Waar:

Cultuurhuis

Op zondag 15 december as.
In het Cultuurhuis op de Sittarderweg 145 6412 CD Heerlen
Van 13.00 tot 20.00 uur!

Entree is 1 Euro voor vrouwen en mannen (kinderen gratis!). Als vroeg kerstcadeautje krijgt iedereen die binnen komt een kerst envelopje aangeboden. In dit cadeautje vind je het nummer waarmee je automatisch meespeelt in onze geweldige prijzenloterij. Elk uur tijdens de openingsuren worden er leuke prijzen uitgereikt, van bioscoopbonnen en mooie engelen, tot een gratis tarot reading of een I-Pod shuffle en nog veel meer.
De totale opbrengst van de entree is voor ons goede doel: “De kinderen die in het Blijf van m’n Lijf huis Parkstad wonen met Kerst ook een cadeau geven”.

De kerstmarkt met 53 tafels, verdeeld over twee verdiepingen (er is een lift!), is binnen! Dus lekker warm en altijd droog. Je vindt er de traditionele kerstartikelen, maar juist ook de niet zo traditionele kerstartikelen, lekker origineel kerstinkopen doen dus!
Er staat ook een tafel van de voedselbank, dus als je iets kan missen thuis, heel graag!
Mag ook klein speelgoed zijn!

Daarbij kan je ook nog eens op de markt een metamorfose met een fotoshoot winnen (aangeboden door Eileen van Atelier Gelukwens en Rosdiana Tambunan kleding). Of wat dacht je van je eigen website helemaal naar jouw wensen… (aangeboden door Irene Bovy van Whizz-U).

In het gezellige theater café kan je wat drinken, vers gebakken taart eten en genieten van diverse leuke optredens en gezellige muziek. Zoals gitaarspel van Gerard IJkema en Roy de Jong, Djembee en Afrikaanse zang van Radar bewoners uit Meerssen onder begeleiding van Jo Koreman & Friends en het koor Pure Voices.
Voor de inwendige mens zijn er heerlijke gerechten verzorgd door restaurant Puur Plant-Aardig uit Heerlen.

En voor wie wil is er in de theaterzaal de interactieve bijeenkomst “Hoe overleef ik de feestdagen?” (gespreksleiding Mirtel Gommans van SwitchZin).

Kortom, ben jij ook toe aan eens een heel andere kerstmarkt, maar toch kerst, zorg dan dat je deze markt niet gaat missen!!