nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Sportieve opening The Move & NEC ‘92

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 12/09/2015
Tijd: 11:00 - 17:00

Waar:

Jongeren activiteitencentrum The Move

iiiii

Op zaterdag 12 september wordt jongeren activiteitencentrum The Move van Alcander geopend. Daarnaast wordt ook de aanleg van kunstgrasveld van NEC ’92 officieel gevierd. Tussen 12.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan creatief en sportief programma.  Deelname is geheel gratis, dus schrijf deze dag vast in uw agenda en start het nieuwe schooljaar sportief en gezellig.

Tal van gratis workshops & activiteiten

Naast enkele wethouders zal ook het Kindercollege aanwezig zijn om een rol te vervullen bij de ingebruikname van het nieuwe jongerenactiviteitencentrum. Het officiële gedeelte start rond 13.30 uur. Daarvoor én daarna kunnen bezoekers deelnemen aan allerlei activiteiten zoals: workshops buttons maken, happy drinks, dans, bootcamp, softbal, fruitspiezen maken, een spellencircuit en nog veel meer. Rond 17.00 uur start er een wedstrijd ‘Bubble Footbal’, waarmee de dag afgesloten wordt.

Actie voor basisscholen Heerlerheide

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangen alle leerlingen van de basisscholen in Heerlerheide een verrassende uitnodiging. Met deze uitnodiging kunnen ze tijdens het openingsfeest iets lekkers krijgen.

Derde Jongeren activiteitencentrum in Heerlen

The Move is het derde jongeren activiteitencentrum dat binnen vijf jaar tijd in Heerlen geopend is. Al eerder openden The Max (Hoensbroek) en The Break (Heerlen centrum) haar deuren. Voor volgend jaar is de opening van het vierde en laatste jongerenactiviteitencentrum in Heerlerbaan gepland.

Locatie

U vindt The Move op Sportpark Varenbeuk, Varenbeukerweg 58 in Heerlerheide, naast de kantine van voetbalvereniging NEC ’92.

iiiii