nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Uitnodiging 18 december Ter Eyck verandering in de zorg

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 18/12/2014
Tijd: 13:00 - 16:00

Waar:

Zorgcentrum ter Eyck

Aan alle bewoners van Ter Eyck, aanleunwoningen Ter Eyck en Icarus,

VWS komt naar u toe

Wilt u weten of de gemeente of de zorgverzekeraar vanaf 2015 verantwoordelijk is voor de zorg en hoe het overgangsrecht is ingericht? Stel uw vraag dan aan de mobiele vraagbaak van het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd van het ministerie van VWS.

VWS is gestart met een mobiele vraagbaak van het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd langs diverse locaties in Nederland, waaronder zorgorganisaties en gemeenten. Deze mobiele vraagbaak staat op 18 december in locatie Ter Eyck, bij u in de buurt. Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over het overgangsrecht, de voorwaarden voor een Persoon Gebonden Budget (PGB’s) in de zorgverzekeringswet of wie is straks verantwoordelijk voor psychische behandeling in de jeugd-ggz of persoonlijke verzorging.

U bezoekt hiervoor samen met de hostess de website www.hoeverandertmijnzorg.nl op een aanwezige Ipad.  Als u er dan niet uitkomt, belt u met een beschikbare telefoon naar het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd en u krijgt ter plekke een antwoord over wat er verandert of wie u daarover verder kan informeren.

Als u gebruik wilt maken van de mobiele vraagbaak, vergeet dan niet om uw indicatie van het CIZ mee te nemen! Met uw indicatie in de hand, kunnen de medewerkers van het Informatiepunt Langdurige Zorg u beter van dienst zijn.

VWS ontvangt u graag op 18 december 2014 in locatie Ter Eyck tussen 14.00-17.00 uur.

Wilt u nu al weten wat er voor u vanaf 1 januari 2015 verandert? Kijk dan op: www.hoeverandertmijnzorg.nl en www.dezorgverandertmee.nl