nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Aankomende Activiteiten

Geen Evenementen

Voorlichtingsbijeenkomst “samen voor elkaar”

Kaart wordt geladen...

Wanneer:

Dag: 15/05/2014
Tijd: 13:00 - 14:30

Waar:

De Laurier

Op donderdag 15 mei organiseert de  werkgroep ouderen van stichting wijkbeheer Carisven een voorlichtingsbijeenkomst over de veranderingen in de zorg  en het welzijnswerk onder de noemer “Samen voor elkaar”. Op de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de laatste  ontwikkelingen en  gaan we met elkaar in  gesprek over de vraag ‘Wat kunnen wij in onze buurt voor elkaar betekenen”?

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met buurthulp van baanbrekend werk, Meander, consulenten  sociaal wijkteam Heerlerheide  en opbouwwerk van Alcander.  De activiteit vindt plaats in buurtcentrum de laurier, laurierstraat 76 in Heerlen van 14.00 – 15.30 uur.

In de zorg vinden grote veranderingen plaats. Er wordt steeds meer  een beroep gedaan op de eigen kracht en mogelijkheden van senioren en hun directe omgeving. Senioren willen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen, instanties kunnen daarbij steun bieden maar dat kan in sommige gevallen ook vanuit de buurt.

Inhoud voorlichtingsbijeenkomst:

  • veranderingen in de zorg en welzijn,
  • voorzieningen in Heerlerheide-Passart
  • discussie; wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

 

De bijeenkomst is bedoeld voor senioren, mantelzorgers en andere geïnteresseerden!

U kunt zich telefonisch  aanmelden tot 8 mei aanstaande, op  werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur  bij de beheerder van buurtcentrum de laurier Tiny Senden, tel 045-5210402.