Geen categorie

Gesprek met wethouder Braeken over ouderenbeleid

today7 april 2015 7

Background

Gesprek met wethouder Braeken over ouderenbeleid

De Laurier

Woensdag 15 april om 14.00 uur 

Het college van de gemeente Heerlen wil in 2015 plannen gaan ontwikkelen die erop gericht zijn om senioren zo aangenaam en gezond mogelijk oud te laten worden in de eigen leefomgeving. Dat beleid gaat de gemeente opschrijven in een nieuwe seniorennota. Deze nota willen we graag voor en met senioren en maatschappelijke organisaties in onze stad schrijven. De komende maanden gaan we daarom onderzoeken hoe senioren het leven in Heerlen ervaren, wat zij waarderen in hun omgeving en wat zij missen in ons aanbod. We gaan dit onderzoeken door middel van een enquête en wijkbezoeken.

Op 15 april wil wethouder Braeken graag met senioren in uw wijk praten. Hij wil u hierbij uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai met hem te praten over hoe u het in uw wijk en in Heerlen vindt en wat u nog mist om zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving te kunnen blijven wonen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in centrum De Laurier (Laurierstraat 76). U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar p.zundert@home.nl. Ook als u geen mailtje kunt sturen, bent u natuurlijk welkom.

 

Written by: Welbers

Rate it

Previous post


Similar posts

labelGeen categorie today23 december 2021

Nieuws van de woonbond

Laag inkomen geeft recht op €200,- compensatie energiekosten 15 december 2021 Zo’n 800.000 huishoudens met een laag inkomen krijgen recht op een eenmalige energietoelage van €200,-.  Eerder kwam de Woonbond samen met FNV en Milieudefensie met een plan voor extra steun voor mensen met een minimuminkomen. Daarmee zouden de lage inkomens er structureel een stuk [...]

Read more