Geen categorie

Gesprek met wethouder Braeken over ouderenbeleid

today7 april 2015 13

Background

Gesprek met wethouder Braeken over ouderenbeleid

De Laurier

Woensdag 15 april om 14.00 uur 

Het college van de gemeente Heerlen wil in 2015 plannen gaan ontwikkelen die erop gericht zijn om senioren zo aangenaam en gezond mogelijk oud te laten worden in de eigen leefomgeving. Dat beleid gaat de gemeente opschrijven in een nieuwe seniorennota. Deze nota willen we graag voor en met senioren en maatschappelijke organisaties in onze stad schrijven. De komende maanden gaan we daarom onderzoeken hoe senioren het leven in Heerlen ervaren, wat zij waarderen in hun omgeving en wat zij missen in ons aanbod. We gaan dit onderzoeken door middel van een enquête en wijkbezoeken.

Op 15 april wil wethouder Braeken graag met senioren in uw wijk praten. Hij wil u hierbij uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai met hem te praten over hoe u het in uw wijk en in Heerlen vindt en wat u nog mist om zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen omgeving te kunnen blijven wonen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in centrum De Laurier (Laurierstraat 76). U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar p.zundert@home.nl. Ook als u geen mailtje kunt sturen, bent u natuurlijk welkom.

 

Written by: Welbers

Rate it

Previous post


Similar posts

labelGeen categorie today26 augustus 2022

De bovengrondse buurtdag

Kom buurten bij de Bovengrondse!Hallo! Beste buren!Zaterdag 17 september hebben we alweer de derde ‘Bovengrondse Buurtdag’. Dit keer gaan we “on tour”. Het volledige programma blijft nog even geheim maar;….. muziek, voetbal, gezelligheid, eten, drinken, leuk voor jong en oud zijn een aantal tipjes van de sluier.Samen met Heksenberg-NEC, Sporting Heerlen, RKSV Groene Ster en [...]

Read more