Geen categorie

Gezellige burendag in Icarus

today26 september 2017 136

Background

Vandaag was er een burendag in de Wintertuin van wooncomplex Icarus in de Sebastianusstraat. Door deze activiteit hebben de ‘buren” elkaar wat beter eren kennen en zijn ze geïnformeerd over buurtsteun en buurthulp in Heerlerheide. Op deze activiteit zijn ook enkele nieuwe initiatieven geboren: een bewoner gaat de plantjes in de wintertuin regelmatig water geven en enkele bewoners hebben afgesproken om in de toekomst regelmatig te gaan jeu de boulen in de wintertuin.
Ruim 80 senioren uit Icarus, zorgcentrum ter Eyck en de flat van de overkant hebben genoten van een smakelijke kopje koffie en een heerlijk ijsje. Asielzoekers van het project aan de slag hebben, samen met de senioren, jeu de boule gespeeld. De kinderen van de buitenschoolse opvang werden in de wintertuin geschminkt…… helaas hebben we hier geen foto van maar een bewoner van Icarus wilde wel even op de kiek hiervoor! Al bij al was het een gezellige activiteit ook mede door het zonnetje dat vandaag voor ons allen scheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by: Welbers

Rate it

Similar posts

labelGeen categorie today26 augustus 2022

De bovengrondse buurtdag

Kom buurten bij de Bovengrondse!Hallo! Beste buren!Zaterdag 17 september hebben we alweer de derde ‘Bovengrondse Buurtdag’. Dit keer gaan we “on tour”. Het volledige programma blijft nog even geheim maar;….. muziek, voetbal, gezelligheid, eten, drinken, leuk voor jong en oud zijn een aantal tipjes van de sluier.Samen met Heksenberg-NEC, Sporting Heerlen, RKSV Groene Ster en [...]

Read more