Geen categorie

Gezellige burendag in Icarus

today26 september 2017

Background

Vandaag was er een burendag in de Wintertuin van wooncomplex Icarus in de Sebastianusstraat. Door deze activiteit hebben de ‘buren” elkaar wat beter eren kennen en zijn ze geïnformeerd over buurtsteun en buurthulp in Heerlerheide. Op deze activiteit zijn ook enkele nieuwe initiatieven geboren: een bewoner gaat de plantjes in de wintertuin regelmatig water geven en enkele bewoners hebben afgesproken om in de toekomst regelmatig te gaan jeu de boulen in de wintertuin.
Ruim 80 senioren uit Icarus, zorgcentrum ter Eyck en de flat van de overkant hebben genoten van een smakelijke kopje koffie en een heerlijk ijsje. Asielzoekers van het project aan de slag hebben, samen met de senioren, jeu de boule gespeeld. De kinderen van de buitenschoolse opvang werden in de wintertuin geschminkt…… helaas hebben we hier geen foto van maar een bewoner van Icarus wilde wel even op de kiek hiervoor! Al bij al was het een gezellige activiteit ook mede door het zonnetje dat vandaag voor ons allen scheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by: Welbers

Rate it

Similar posts

labelGeen categorie today17 juli 2020

Buurtbus Heerlerheide ???

Het gaat om een proef project.De gedachten gaan van buurt activiteiten en huisarts maar ook boodschappen doen uitstapjes zouden ook mogelijk zijn.Hoe meer mensen en organisaties er gebruik van gaan maken hoe succesvoller dus ook blijvend.In diversen gemeenten Landgraaf / Voerendaal is z,n busje al heel normaal.

Read more