Geen categorie

Kort artikel feestelijke opening The Move

today14 september 2015 19

Background

Onder grote belangstelling  van meer dan 300 bezoekers werd afgelopen zaterdag 12 september het jongerencentrum the Move van Alcander geopend.  De openingsactiviteiten waren georganiseerd door kerngroep van het jongerencentrum bestaande uit wijkbewoners van alle leeftijden waaronder een grote groep jongeren. I.s.m. voetbalclub NEC 93 en lokale verenigingen en ondernemers waaronder scouting Nieuw Einde, B2BU; Team Thriving en Pedero Catering. De muziek werd verzorgd door DJ Sander Bossink.

Ondanks de regen die af en toe wat roet in het eten gooide hebben  jong en oud hebben veel plezier beleefd op deze dag dat, valt wel uit de  foto’s af te lezen. Het accent in de activiteiten lag , hoe kan het anders met een naam zoals “the move”,  op beweging en gezonde voeding en drankjes!

De start vond rond 12.15 uur plaats in de vorm van een netwerkbijeenkomst in de kantine van NEC  92. Aanwezigen werden welkom geheten door de voorzitter Fernand Habets, Na de netwerkbijeenkomst togen genodigden en andere bezoekers naar het jongerencentrum dat afgelopen half jaar is gebouwd aan de accommodatie van de voetbalclub. Erik Hoesbergen, de   directeur van Alcander en de wethouders Jordy Clement en Peter van Zutphen hielden een korte  toespraak waarin het accent gelegd werd op de goede samenwerking tussen NEC 92, Alcander en de gemeente bij de realisatie  van deze nieuwe voorziening. De voorbereiding is zeer positief verlopen en de verwachting is dan ook dat dit voordelen zal gaan bieden in kruisbestuiving bij de toekomstige  activiteiten van  de voetbalclub en het jongerencentrum.

De openingshandeling bestond uit het onthullen van enkele kunstwerken die door de kerngroep van het jongerencentrum zelf zijn gemaakt.  De  gezellige dag werd afgesloten door een spectaculaire bubbel voetbal wedstrijd.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Written by: Welbers

Rate it

Previous post

labelGeen categorie today7 september 2015

Digitaaltrapveld Carisven

Wij willen weer gaan starten in februari 2016 Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Uw vraag kunt U aan ons richten middels: • •Telefonisch op het telefoonnummer : 06-17 86 96 28. Wenst U zich aan te melden [...]

Read more


Similar posts

labelGeen categorie today23 december 2021

Nieuws van de woonbond

Laag inkomen geeft recht op €200,- compensatie energiekosten 15 december 2021 Zo’n 800.000 huishoudens met een laag inkomen krijgen recht op een eenmalige energietoelage van €200,-.  Eerder kwam de Woonbond samen met FNV en Milieudefensie met een plan voor extra steun voor mensen met een minimuminkomen. Daarmee zouden de lage inkomens er structureel een stuk [...]

Read more