Geen categorie

Optocht Groeët Ghen Heij 2016

today21 januari 2016 14

Background

Route wijziging

Vanaf dit jaar zal er een kleine aanpassing worden gedaan aan de optochtroute. Sinds jaar en dag vertrekt de optocht vanaf het Litscherboord en trekt vervolgens over de Rennemigstraat richting de Ganzeweide...

Vanwege diverse redenen is ervoor gekozen om vanaf het Litscherboord eerst over de Bokstraat te trekken en vervolgens via de Ganzeweide de oude route op te pakken. We zullen dit jaar dus niet via de Rennemigstraat trekken. Het defilé zal plaatsvinden aan de Bokstraat.

Inschrijven voor de optochten mogelijk vanaf 5-1-2016

Vanaf 5-1-2016 is het mogelijk om online in te schrijven voor zowel de Kinder Optocht (carnavalszaterdag) als de Grote Optocht (carnavalsmaandag).

Voor de deelnemers die het niet lukt online in te schrijven is er 1 inschrijfavond en wel op donderdag 28 januari 2016 van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: Cafe Dirkjan aan de Gravenstraat 2 te Heerlerheide.

Written by: Welbers

Rate it

Previous post


Similar posts

labelGeen categorie today26 augustus 2022

De bovengrondse buurtdag

Kom buurten bij de Bovengrondse!Hallo! Beste buren!Zaterdag 17 september hebben we alweer de derde ‘Bovengrondse Buurtdag’. Dit keer gaan we “on tour”. Het volledige programma blijft nog even geheim maar;….. muziek, voetbal, gezelligheid, eten, drinken, leuk voor jong en oud zijn een aantal tipjes van de sluier.Samen met Heksenberg-NEC, Sporting Heerlen, RKSV Groene Ster en [...]

Read more